1-    Hizli Yöntem: Kullanicinin ismine politika varsa Client tarafinda bulup, kullaniciyi siliniz daha sonra save and deploy, daha sonra tekrar search ile kullaniciyi bulunuz (Yeni OU su ile bulacaktir) ve tekrardan politika veriniz

2-    Yavas Yöntem: Arayüz üstünde Settings -> Directory Service menüsüne geliniz, ilgili sayfada Clear Cache butonu var, bu butona basiniz 15-20 dakika içinde yeniden güncelleyecektir